Találkozás Mikulás napján

A Buda Lions Club több mint tíz éve támogatja a Budapest, Ürömi utcai általános iskola két gyógypedagógiai osztályát. A filmklubukból származó bevételből a gyerekek egyhetes nyaralását tudták éveken át biztosítani.

Több esetben tárgyi eszközöket is eljuttattak, így a Covid járvány kezdetén  4 db laptopot a rászorulóknak, az elmúlt hónapban pedig egy nyomtató/fénymásolót a két osztálynak. Több alkalommal az általuk gyűjtött könyveket adták át, valamint karácsonykor un. kisajándékot biztosítanak (labda, baba, kisautó, társasjáték stb.) az összesen 45 gyermeknek.

Az idén megszervezték a Béke poszter pályázaton való részvételüket is. Tizennégy rajz érkezett be, és az első három helyezettnek jutalomkönyveket adtak át, - egy kis ünnepség keretében, Mikulás napkor, míg a többi gyermeknek szaloncukrot, édességet vittek.

Részt vettek a gyerekek ünnepségén, együtt énekeltek, nagyon szép és megható délelőtt volt.

Szöveg: Buda LC elnöke, Dr. Lékó László


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba